Home / IJs
A+ R A-

Ijs

Ambachtelijk ijs
Bij IJscafé Holland maken we ambachtelijk Hollands ijs. Dagelijks wordt er een selectie gemaakt uit maar liefst 94 verschillende ijssmaken. Met ongeveer 30 smaken in onze vitrine proberen wij u elke dag opnieuw te verrassen! Bent u benieuwd welke smaken we vandaag voor u hebben gemaakt? Neem dan eens een kijkje in onze Virtuele IJsvitrine

Vers staat voorop
Ons ijs wordt ter plekke vers gedraaid. Voor de sorbetsmaken wordt het beste fruit geselecteerd, het liefst uit eigen regio. Ook gebruiken we voor ons roomijs verse melk van Udense koeien. ’s Ochtends vers van de boer, ’s middags bij u op het hoorntje!

2011 Prijzen voor pistache- en hazelnootijs

In februari 2011 stortte Ron Holland zich in de strijd om de Gouden IJsspatel. De jury proefde het pistache ijs van in totaal 60 deelnemers. Ron keerde vol trots terug naar Uden met de vijfde plek en een prachtig certificaat op zak, dat een mooie plek heeft gekregen in het IJscafé.

Bij de wedstrijd voor de Coppa d'Oro in Longarone (Italie) eindigde Ron op een eervolle 9e plaats met zijn Hazelnootijs in een groot internationaal gezelschap van 125 deelnemers.

2012 De Gouden IJsspatel voor citroensorbet

Kroon op het werk tot nu toe is de 1e plaats bij de nationale wedstrijd om de prestigieuze Gouden IJsspatel op 6 februari jl. Zijn citroen-ijs kreeg na een aantal spannende rondes de meeste punten. Hiermee heeft naam laten zien het ijsvak volledig in de vingers te hebben.

Nominatie voor IJssalon van het jaar 2012

Met de goede 5e plaats van Floor tijdens de wedstrijd voor de Gouden IJscreatie is het IJscafé genomineerd voor de titel IJssalon van het jaar 2012. De hoogst haalbare eretitel onder de Nederlandse ambachtelijke ijsbereiders!

Bij de wedstrijd voor de Coppa d'Oro in Longarone (Italie) eindigde Ron dit jaar op een fantastische 5e plaats met zijn Aardbei sorbet in een groot internationaal gezelschap van 125 deelnemers.

2015 De Gouden IJsspatel voor yoghurtijs en nominatie IJssalon van het jaar

Na wederom een finaleplaats in 2014 voor de Gouden IJsspatel met Passiefruit sorbet werd in 2015 het hoogste podium weer betrden voor ons Yoghurt ijs! Met weer een goede klassering voor de IJscreatie kwamen we weer in aanmerking voor de nominatie voor IJssalon van het jaar 2015.

2016 Finalist Gouden IJsspatel met Malagaijs.

2017 Bij de wesstrijd voor de Gouden IJscreatie een 2e plaats voor onze coupe Nfes Saleph.

Een heerlijke combinatie van Hazelnoot- Hemelsemodder- en turks Marasijs. Daarnaast een stuk pistache baklava gevuld met Marasijs. Dit alles natuurlijk op fraaie wijze gepresenteerd.

Schilderij

* Schilderij van www.adverstijnen.nl